Personvernerklæring

Personvernerklæring

PERSONVERNERKLÆRING for Kunnskapsforlaget ANS (Forlaget) og tilknyttede digitale abonnementstjenester.

Sist oppdatert [14.08.2018]

Kunnskapsforlaget ANS (Forlaget) er opptatt av å beskytte og respektere ditt personvern. Vi behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven og den til enhver tid gjeldende lovgivning. Denne personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi mottar og samler inn når du bruker digitale publikasjoner og underliggende tjenester som Forlaget publiserer (i det følgende også omtalt samlet som «digitale løsninger»), og hva vi gjør for å beskytte dine personopplysninger.

Vi oppfordrer deg til å gjøre deg godt kjent med denne personvernerklæringen. Ved å ta i bruk våre publikasjoner og tjenester godkjenner du vår behandling av personopplysninger i samsvar med denne personvernerklæringen og innen de rammer som følger av gjeldende lovgiving.

BEHANDLINGSANSVARLIG

Den enkelte skole, kommune eller fylke er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger i forbindelse med FEIDE-innlogging. Kunnskapsforlaget ANS er databehandler.

DATABEHANDLERAVTALE

Behandlingen av personopplysninger i forbindelse med bruk av denne tjenesten er regulert i egen databehandleravtale inngått mellom den Behandlingsansvarlige og Kunnskapsforlaget ANS som databehandler.

HENVENDELSER

Hvis du vil ha mer informasjon om vår behandling av personopplysninger, kan du ta kontakt med oss på support@ordnett.no